H-Elektrománia

Belépés

Telefon

H-Elektrománia:

Tel: 06 62 510 085

 

Balla Bútor:

Tel: 06 62 510 565

Nyitvatartás

H - P : 08:30 - 17:00 

Sz : 08:30 - 12:30

 

Aktuális Reklámújság

Címlap

Jogi nyilatkozatok (Általános Szerződési Feltételek)

A webáruházban vásárolható termékek eladója:

Hermann János E.V.
6900 Makó, Szegedi utca 26/B
Adószám: 45562055-2-26
Nyilvántartási szám: 5701397
Telefonszám: 06-62 510-085
E-mail: info@h-elektromania.hu
Bankszámlaszám: OTP Bank 11735074-20503275

A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai:

A termékek tulajdonságai és termékekhez tartozó képek tájékoztató jellegűek. A hivatalos termékspecifikációért kérjük látogasson el a termék gyártójának weboldalára.

A vételár mindig a kiválasztott termék mellett feltüntetett ár, amely tartalmazza az ÁFÁ-t is.

Az árváltozás jogát fenntartjuk!

 

Fizetési lehetőségek:

Webáruházunkban a következő fizetési lehetőségek közül választhat:

  • Előreutalás bankszámlára
  • Utánvételes fizetés a futárnak az áru átvételekor

 

Az elállás joga:

A webáruházban vásárolt termékek esetén a szerződéstől az áru átvételét követő 14 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat.

Ebben az esetben az eladó köteles a vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni.

Üzletünk kizárólag sérülésmentes, hiánytalan tartalmú termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat megtéríteni, a nem megfelelő használatból eredő kárát érvényesítheti a vásárlón.

A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Az eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. A feltétel nélküli elállási jogról a 17/1999. (II.5) Kormányrendeletben találhat részletes információt.  Felvilágosítás, speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük, keresse meg Vevőszolgálatunkat.

Tájékoztatjuk továbbá, hogy a 17/1999. (II.5.) számú Kormányrendelet rendelkezéseinek értelmében, az elállási jog az alábbi esetekben nem gyakorolható: Olyan termék esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza. Hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépi szoftver példányára vonatkozó szerződés esetében, ha a csomagolást a fogyasztó már felbontotta.

Szavatosság:

Az eladó az általa eladott árukra általában 1 év szavatossági időt vállal. Az ettől eltérő szavatossági idő vagy jótállás és ennek időtartama az adott termék jótállási jegyén van feltüntetve. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ben és a 151/2003. (IX.22.) sz. kormányrendeletben foglaltak az irányadóak. Az egyes termékekre vonatkozó szavatossági és jótállási feltételek tekintetében speciális rendelkezések találhatóak az egyes termékcsoportokra vonatkozó rendelkezések között, illetve az egyes termékek mellett.