H-Elektrománia

Belépés

Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálatunk nyitvatartási időben elérhető:

H - P : 08:30 - 17:00                 
    Sz : 08:30 - 12:30

 
Műszaki
Ügyfélszolgálat:

06-62 510-085

Bútor
Ügyfélszolgálat:

06-62 510-565

Címlap | Termékek | Műszaki cikkek | Televízió

SAMSUNG UE32J4510 SMART LED Televízió fehér

89 999 Ft
Szállítási idő: 
1-3 nap
Cikkszám: UE32J4510
Ár: 89 999 Ft

Élvezze a Smart TV funkcióit most könnyebben és gyorsabban 

Samsung UE32J4510AWXXH SMART LED Televízió segít feltárni a kiváló alkalmazások, videó klippek, TV-műsorok és közösségi hozzászólások választékát a Smart Hub támogatásával. A fokozott Mozgásvezérlés már az ujjak mozgását is felismeri, így akár egy ujj is elég a csatorna kiválasztásához, a hangerő változtatásához, alkalmazások betöltéséhez, weboldalak görgetéséhez és a Smart Hub irányításához. Mozgásvezérléshez TV kamera szükséges (külön vásárolható meg) A Mozgásvezérlő teljesítménye a körülvevő környezet fényerejétől függően változik A Smart Hub-on elérhető tartalmak a termékkategóriáktól, modellektől és területektől függően változhatnak. A további részletekért látogass a Smart Hub weboldalára.

Erőteljes Quad Core processzor a nagyobb teljesítményért 
Egy erőteljes Quad Core processzornak köszönhetőn Samsung UE32J4510AWXXH SMART LED Televízió megnövekedett teljesítményt nyújt. Azon nyomban észre fogja venni a különbséget a gyorsabb multitasking, gyorsabb tartalom és web böngészés közötti kapcsolás, valamint a zökkenőmentes kölcsönhatás által. Ezen extra erőnek köszönhetően a szórakozási élmény sokkal élvezhetőbb lesz kevesebb várakozással, és több tévénézéssel. 

A korszerűsített Smart View kapcsolódik a televíziójához, eszközeihez és tartalmaihoz 

A Samsung legfrissebb Smart View 2.0 alkalmazásával könnyebben élvezheti tartalmait, úgy, ahogyan akarja. Otthoni hálózat segítségével élőben tudja sugározni a TV közvetítés tartalmát okostelefonjára vagy tabletjére, mely mobil eszközöket innentől a TV távirányítójaként tud használni. Vagy akár okostelefonjához és asztali gépéhez hozzáférve a Smart Hub Multimedia Panel-jén keresztül élvezheti Samsung UE32J4510AWXXH SMART LED Televízióján azok tartalmát. Nagyon egyszerű a használata, így Önnek nem jut más, csak a szórakozás. A beállításhoz a televíziódnak és a mobil eszköznek ugyanazon hálózaton kell lennie (AP) A támogatott szolgáltatás azoperációs rendszer és az eszközök függvényében változhat

Lássa mobilja tartalmát gyorsan és egyszerűen a nagy tévéképernyőn 
Az új Samsung UE32J4510AWXXH SMART LED Televízió segítségével gyorsan és egyszerűen élvezheti mobil eszközei tartalmát egy nagyobb képernyőn. A Samsung továbbfejlesztett képernyő tükröző technológiája egyszerűsíti a folyamatot, így nincs szükség megváltoztatni a TV forrást. Csupán nyissa meg az értesítés panelt a mobil eszközön, válassza a Screen Mirroring ikont majd válassza a TV feliratot. Mindössze ennyit kell tennie ahhoz, hogy alkalmazásokat, játékokat és sok mást élvezhessen teljes méretű televízión. 

Élvezze a kiváló játékokat televízióján konzol nélkül 
Már nincs szüksége játékkonzolra ahhoz, hogy izgalmas játékban lelje örömét otthon. A legfrissebb, izgalmas játékokkal tud játszani, közvetlenül Samsung UE32J4510AWXXH SMART LED Televízióján. Fedezzen fel játékokat az új Smart Hub Games Panel használatával, olyan kategóriákkal mint versenyzés, sport, akció és családi játékok. Még a Samsung Smart Control-odat, vagy más kompatibilis mobil eszközödet is használhatod kontrollerként. Élvezd a családi időtöltést a Games Panel által. A Games Panel az Amerikai Egyesült Államokban, Ausztráliában, Angliában, Franciaországban, Németországban, Olaszországban és Spanyolországban érhető el. 

Élje át a nagy meccs minden izgalmát a Labdarúgás Üzemmóddal 

A Labdarúgás Üzemmód élesen és élénken hozza ki a pálya zöld füvét és a stadion valamennyi színét. Az erőteljes, multi-térhatású hangeffekt segítségével hallhatja is a nagy izgalmakat. Ha egyszer bekapcsolja a Labdarúgás Üzemmódot, az automatikusan elkezdi felvenni az összes akciót a televízióra. Amikor valami változás következik be a hangban, mint például a közönség éljenzésének morajlása vagy a mérkőzés állásában bekövetkező változás, a televízió azon nyomban érzékeli, hogy menteni kell ezeket a pillanatokat az Ön számára, hogy később újra megnézhesse őket. Játsszon le otthonában élő és felvett mérkőzéseket egyidejűleg a tökéletes foci élmény érdekében. A PVR funkció és az SNS megosztás csak a smart DTV modellnél elérhető Az Automatikus Legszebb Pillanatok aktiválásához külső HDD meghajtó szükséges

Élénkebb színek a szebb képekért 
Egy fejlett képminőséget javító algoritmus használatával a Samsung Wide Color Enhancer Plus drámaian javítja bármely kép minőségét és felfedi az elrejtett részleteket. A Wide Color Enhancer Plus-szal most úgy fogja látni a színeket, ahogy azokat eddig is kellett volna. 

Nézzen filmeket USB-ről 
A ConnectShare Movie segítségével egyszerűen csak csatlakoztassa az USB-t vagy a HDD-t a Samsung UE32J4510AWXXH SMART LED Televíziójához és azonnal élvezheti a filmeket, képeket vagy zenéket. Most átélheti a különféle tartalmakat televízióján a nappalija kényelmében. 

Így is ismerheti: UE 32 J 4510, UE 32J4510, UE32J 4510 

Összes szavazat: 241

Kosár

A kosár üres.

0 tétel 0 Ft

Keresés


Áruházunkban jelenleg 1069 darab termék közül válogathat!

Termék ajánló